Länkar

Rumsuthyrning

Mat

Matsedel

Kafé Violen             

Bageriet

Bingo

Bildgalleri

Medlemsskap

Externa länkar

RSMH

 

  Matsedel RSMH Fjällsjö, gäller fr o m september 2014 tills vidare

  

Vecka 42, 48, 2, 8, 14, 20, 26

 Måndag: Kycklinggryta                                                                

Tisdag: Fläskpannkaka och lingonsylt                      

Onsdag: Köttbullar, sås, potatis och lingonsylt                      

Torsdag: Stekt, saltsill, löksås och potatis                      

Fredag: Karré, sås, potatis och äppelmos                      

 

Vecka 43, 49, 3, 9, 15, 21

Måndag: Korvstroganoff med potatis                      

Tisdag: Ugnspannkaka, sylt och grädde                      

Onsdag: Stekt strömming med potatismos                      

Torsdag: Köttfärslimpa, sås, potatis o lingonsylt pizzasallad

Fredag: Makaronpudding     

                                                         

Vecka 44, 50, 4, 10, 16, 22

Måndag: Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor

Tisdag: Dragonfisk och potatis

Onsdag: Köttfärssås och spaghetti

Torsdag: Stekt fläsk, löksås och potatis

Fredag: Crepes

 

Vecka 45, 51, 5, 11, 17, 23

Måndag: Potatisbullar, bacon och lingonsylt                      

Tisdag: Pannbiff med lök, sås och potatis                      

Onsdag: Sillpudding med skirat smör                      

Torsdag: Rotmos och fläsklägg/ fläskkorv                   

Fredag: Korvgryta                                                 

 

Vecka 46, 52, 6, 12, 18, 24

 Måndag: Köttbullar och potatismos                        

Tisdag: Panerad fisk, remouladsås och potatis                      

Onsdag: Bruna bönor och stekt fläsk                                   

Torsdag: Tunnpannkaka, grädde och hallonsylt                      

Fredag: Kroppkakor, skirat smör och lingonsylt                   

 

Vecka 47, 1,7, 13, 19, 25

Måndag: Skinksås och pasta                                 

Tisdag: Stekt korv, morotsstuvning och potatis                      

Onsdag: Fiskgratäng och potatis                      

Torsdag: Paltbröd, stekt fläsk och vitsås                      

Fredag: Kålpudding